Het woonloket van Sint-Pieters-Leeuw verhuist op 2 mei naar de Welzijnscampus te Ruisbroek

 

In Sint-Pieters-Leeuw werden er al heel wat voorbereidingen getroffen betreffende de bestuurlijke en politieke integratie tussen de gemeente en het OCMW. Zo dienen de verschillende diensten van het OCMW en de gemeente zo optimaal mogelijk op elkaar afgestemd te worden. De verhuis van het woonloket naar de campus van het OCMW te Ruisbroek kadert eveneens in deze integratie-oefening.

De eerste fase van de integratie ging van start op 1 januari 2016 met de samensmelting van de gemeentelijke Sociale en Welzijnsdienst in de sociale dienst van het OCMW. Eén jaar later werden ook de secretariaten van beide besturen samengevoegd.

Op 2 mei 2017 worden ook de  de financiële dienst, de personeelsdienst en de aankoopdienst geïntegreerd. De medewerkers van deze diensten verhuizen dan naar het gemeentehuis.  De collega’s van de sociale & welzijnsdienst , de dienst Integratie en Vlaams Beleid en de Woonwinkel verhuizen op hetzelfde moment naar Ruisbroek waar er op die manier een heuse welzijnscampus wordt uigebouwd.

De Woonwinkel behoudt één zitdag op het gemeentehuis, op maandag van 9 u tot 12 u.

De 2 overige zitdagen zullen in de toekomst in het Hemelrijck doorgaan – Fabriekstraat 1B -1601 Sint-Pieters-Leeuw op woensdag- en vrijdagvoormiddag van 9 u tot 12 u.

 

We ontvangen jullie graag op woensdag 3 mei op onze eerste zitdag in het Hemelryck te Ruisbroek!