Info-avonden en groepsaankopen "Energieke daken": Halle en Sint-Pieters-Leeuw

De provincie start in samenwerking met PAJOPOWER, 3WPLUS, IGO, KRINGWINKEL HAGELAND en de gemeenten de provinciale campagne ‘Energieke daken’. Via infosessies en een groepsaankoopactie van dak- en zoldervloerisolatie en fotovoltaïsche zonnepanelen wil de provincie in samenwerking met de partners de plaatsing van fotovoltaïsche zonnepanelen en het isoleren van daken en zoldervloeren stimuleren.

 

Pajopower en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen selecteerden voor het Pajottenland en de Zennevallei een aantal lokale aannemers en installateurs voor de uitvoering van de werken.  Een kwalitatieve uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging staan daarbij centraal.  

 

Interesse? Kom naar de gratis infoavond. Je krijgt er info over de campagne, de aanpak en mogelijke premies en leningen. De geselecteerde aannemers en installateurs zijn aanwezig en stellen hun aanbod voor. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies van het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen. In Halle zal de info-avond plaatsvinden op 15 mei 2017 in de raadzaal van het stadhuis, in Sint-Pieters-Leeuw op 22 mei 2017 in Kasteel Coloma (Albrecht en Isabellazaal), telkens vanaf 20u.

 

Meer informatie bij de gemeentelijke milieudienst van de stad Halle of de gemeente Sint-Pieters-Leeuw, bij Woonwinkel Zennevallei, via info@woonwinkelzennevallei.be  of telefonisch: 02/361 16 16 of 02/371 22 68, of via Pajopower vzw, 02/306.45.62, groepsaankopen@pajopower.be, www.pajopower.be.