Woonwinkel Zennevallei bereikbaar op afspraak

Naar aanleiding van de maatregelen die aangekondigd werden door de Nationale veiligheidsraad om de verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan, werd er beslist om vanaf 16/03 de dienstverlening van Woonwinkel Zennevallei enkel via afspraak te regelen en enkel voor dringende gevallen.

Vanaf 11 mei zal de dienstverlening geleidelijk aan genormaliseerd worden. In een eerste fase (vanaf 11 mei dus) zijn de medewerkers van Woonwinkel Zennevallei opnieuw te bereiken op de verschillende locaties te Sint-Pieters-Leeuw, Beersel en Halle.

We vragen nog steeds om enkel langs te komen na het maken van een afspraak. Dat kan via info@woonwinkelzennevallei.be of telefonisch op de verschillende locaties.

Aangezien het corona-virus nog steeds niet verdwenen is, gelden volgende specifieke maatregelen en richtlijnen:

  • Bij binnenkomst in de onthaal- of gespreksruimte zal u de handen moeten desinfecteren
  • Er zal plexiglas worden voorzien in de gespreksruimte
  • U komt bij voorkeur langs met een mondmasker
  • Te allen tijde dient de afstand van 1,5 meter gewaarborgd te worden (ook in de wachtzaal)
  • Indien u symptomen vertoont en/of ziek bent, kan u niet langskomen

Het is ook opnieuw mogelijk om conformiteitsonderzoeken of andere huisbezoeken uit te voeren. Hierbij mag er maximaal, naast de medewerker van Woonwinkel Zennevallei, 1 ander persoon in de woning aanwezig zijn. Daarnaast dient de afstand van 1,5 meter gerespecteerd te worden en dienen de aanwezigen een mondmasker te dragen.

Momenteel is het nog niet duidelijk wanneer we opnieuw permanenties zonder afspraak kunnen garanderen. Wij hopen u hierover spoedig te informeren!