Energie

Bespaar op je energiefactuur

Elektriciteit en aardgas zijn duur… Misschien ben je al lang klant bij dezelfde leverancier. Er is misschien een goedkopere voor jou! Vergelijk de leveranciers van aardgas en  elektriciteit en vind de beste leverancier.  Veranderen is gratis en niet moeilijk!

Op de website www.vreg.be kan je een vergelijking maken van alle leveranciers. 

Om je te helpen bij het kiezen van de beste leverancier, kan je hulp krijgen bij de  Woonwinkel Zennevallei om dit allemaal uit te zoeken.

 

Opgelet! Wie recht heeft op het sociale tarief voor aardgas en elektriciteit, betaalt automatisch de goedkoopste prijs. Elke leverancier moet hetzelfde sociale tarief aanrekenen.

 

Krijg meer besparingstips

     

De energiescanner van groep intro kijkt bij je thuis naar de mogelijkheden om energie te besparen (verwarming, verlichting, isolatie, toestellen, …)

            Aarzel niet en maak een afspraak voor een gratis energiescan

  • Je krijgt per kamer handige tips die je meteen kan toepassen
  • Je krijgt gratis energiebesparend materiaal (spaarlamp, spaardouchekop, radiatorfolie, buisisolatie)
  • Je krijgt achteraf een duidelijk verslag met een overzicht van de huidige situatie, energietips en een lijst met verdere besparings-mogelijkheden.

 

 

Woonwinkel Zennevallei geeft advies, praktische en haalbare tips om je energiefactuur te doen dalen. Kom gerust langs met vragen over rationeel energieverbruik in je woning.