Medewerkers

 

Els Lehouck

Coördinator

Het project heeft betrekking op het ontwikkelen van een visie op wonen, het organiseren van lokaal woonoverleg, het verbeteren van de woningkwaliteit & de woonomgeving en het uitbouwen van een klantgerichte dienstverlening. Als coördinator is Els verantwoordelijk voor de leiding van het project en het team. Daarnaast zorgt ze voor een goede afstemming tussen de deelnemende besturen.
 

Patrick Vinck

Technisch adviseur

Als technisch deskundige staat Patrick in voor de technische kant van het verhaal. Hij geeft technisch advies mbt renovatie en woningaanpassingen. Hij helpt je ook graag verder met het aanvragen van premies. Daarnaast heeft Patrick de technische bagage om via een vooronderzoek de kwaliteit van een woning na te gaan, een woning moet immers voldoen aan minimale kwaliteitseisen.

 

Nele Vandercammen

Woonbegeleider

De woonbegeleider staat in voor informatieverstrekking aan het woonloket. Ze helpt je er graag verder met al je vragen over wonen. Men kan aan het loket terecht voor ondermeer inschrijven voor een sociale woning, hulp bieden met de zoektocht naar een geschikte woning of voor algemene informatie over het huren van een woning.

 

De woonwinkel Zennevallei wordt ondersteund door de Vlaamse overheid en de provincie  Vlaams–Brabant en is het resultaat van een samenwerking tussen de gemeente Sint-Pieters-Leeuw, de stad Halle en de OCMW’s van Sint-Pieters-Leeuw en Halle.

        

 

Stad Halle

Gemeente Sint-Pieters-Leeuw