Medewerkers

 

 

Els Lehouck

Coördinator

Het project heeft betrekking op het nemen van acties ter realisatie van een divers & betaalbaar woonaanbod, het organiseren van lokaal woonoverleg, het verbeteren van de woningkwaliteit & de woonomgeving en het uitbouwen van een klantgerichte dienstverlening. Als coördinator is Els verantwoordelijk voor de leiding van het project en het team en het opstellen en uitvoeren van een beleidsplan rond wonen. Daarnaast zorgt ze voor een goede afstemming tussen de deelnemende besturen.
 

Patrick Vinck

Technisch adviseur

Als technisch deskundige staat Patrick in voor de technische kant van het verhaal. Hij geeft technisch advies mbt renovatie en woningaanpassingen.  Daarnaast kan je bij Patrick terecht voor het uitvoeren van een conformiteitsonderzoek in jouw (huur)woning. Een woning moet immers voldoen aan de Vlaamse kwaliteits- en veiligheidsnormen. 

 

                  

Nele Vandercammen                  Lynn Leuyckx

Woonbegeleiders

De woonbegeleiders staan in voor informatieverstrekking aan het woonloket. Ze helpen je er graag verder met al je vragen over wonen. Men kan aan het loket terecht voor ondermeer inschrijven voor een sociale woning, renovatiepremies, hulp bieden met de zoektocht naar een geschikte woning of voor algemene informatie over het huren van een woning. Daarnaast worden de woonbegeleiders ingezet op andere taken binnen het intergemeentelijk project, zoals overleg met de sociale woonactoren en de leegstandsinventarisatie.

 

De woonwinkel Zennevallei wordt ondersteund door de Vlaamse overheid en de provincie  Vlaams–Brabant en is het resultaat van een samenwerking tussen de gemeente Sint-Pieters-Leeuw, de stad Halle, de gemeente Beersel en de OCMW’s van Sint-Pieters-Leeuw, Halle en Beersel.

 

        

 

Stad Halle

Gemeente Sint-Pieters-Leeuw