Al voor de 2e keer strijkt de Kyoto-mobiel neer in Buizingen!

De jaarlijkse energiekosten voor een woning wegen  aardig  door op ieders gezinsbudget. Een gemiddeld gezin geeft voor de verwarming en het elektriciteitsverbruik in de eigen woning jaarlijks 2000 € (indien verwarmd met gas) tot 2600 € (indien verwarmd met mazout) uit.

Wist je dat door goed te isoleren we tot de helft kunnen besparen op onze stookrekening?  Maar hoeveel kunnen we besparen in onze eigen woning, welke lokale aannemers kunnen deze werken uitvoeren en wat zijn de premies hiervoor? Hierop willen we met ‘Kyoto in de wijk‘ een antwoord op maat bieden.

Nog tot oktober staan de  deuren van onze energiezuinige mobiel terug open en kan je komen kennismaken met wat het Kyoto-wijkproject jou te bieden heeft.

Kom zeker eens een kijkje nemen, wij bieden vrijblijvend advies voor jouw woning (samenaankoopacties, premies,…) en maken graag afspraak voor een warmte-onderzoek van jouw woning met energiebesparingsrapport op maat

De kyotomobiel vind je terug op het gemeenteplein van  Buizingen  nog  tem 1/10/2015 ( geopend op ma-di van 13-17u en do van 13-20 u).

Vragen? Mail: kyotoindewijk@gmail.com  of bel 0473/74.32.35, het Kyoto-team helpt je graag verder!

! extra!:  Wil je graag via mailing op de hoogte gehouden worden van de acties binnen de wijk en regelmatig energie-tips ontvangen geef dan een seintje duurzaamheid@halle.be