Goedkope energielening loopt bijna ten einde

Wie een goedkope lening wil voor energiebesparende maatregelen, moet zich reppen. Vanaf 2019 is de Vlaamse energielening er enkel nog voor de sociale doelgroep.

Nog tot eind dit jaar komt iedereen in aanmerking voor het verkrijgen van de Vlaamse Energielening voor energiebesparende maatregelen zoals isolatie, zonnepanelen, hoogrendementsbeglazing, energiezuinige ventilatiesystemen, zuinige verwarmingsinstallaties, … Met de Vlaamse Energielening kan je een maximumbedrag van 15.000 euro lenen voor een maximumlooptijd van 8 jaar. De rente bedraagt 2 procent. Voor wie nog een energielening wil bekomen, is het belangrijk om de aanvraag ten allerlaatste op 30 november 2018 (volledig!) in te dienen. Op die manier kunnen deze dossiers nog verwerkt worden voor de start van het nieuwe jaar.

Vanaf 2019 kan enkel nog de kwetsbare doelgroep een beroep kunnen doen op de energielening. Voor de doelgroep bedraagt de rente 0 procent met een maximumlooptijd van 10 jaar. Ben je alleenstaande, gepensioneerd, of heb je een laag inkomen, ga dan zeker even na of je tot de doelgroep behoort!

Wil je nog gebruik maken van de Vlaamse energielening, wacht dan niet en stuur een mail om alle nodige info en documenten te verkrijgen. Je kan hiervoor ook terecht op de website www.3wplus.be/energie


Voor meer informatie, contacteer de kredietbehandelaars van 3Wplus:

Katrien Vervloet & Ine Renson
02 451 53 85     
energie@3wplus.be