Infoavond en groepsaankoop ‘Wat doe ik als mijn oude verwarmingsinstallatie aan vervanging toe is?’

Wist u dat 50 tot 70 % van uw energierekening naar de verwarming van uw woning gaat? Het loont dus zeker de moeite om energiezuinig te verwarmen.  Zowel het type van verwarmingsinstallatie, als het correct gebruik en het regelmatig onderhoud van de installatie zijn bepalend voor uw energiebesparing.

Tijdens deze infoavond krijgt u meer inzicht over de werking van een verwarmingsinstallatie en haar onderdelen. Zowel radiatoren, convectoren als vloerwarming en wandverwarming komen aan bod.

U krijgt een overzicht van ketels op verschillende energiebronnen. Verder is er aandacht voor een optimale regeling van het volledige systeem en de koppeling met sanitair warm water.

WAAR?  Raadzaal (gelijkvloers) Stadhuis Halle - Oudstrijdersplein 18
WANNEER? 22/10/2015 - 20u

De organisatie van deze infoavond krijgt de steun van de provincie Vlaams-Brabant en de Vlaamse overheid. Zie ook: www.kyotoinhetpajottenland.be.

 

In het voorjaar van 2016 wordt voor alle inwoners van het Pajottenland en Zennevallei een groepsaankoop georganiseerd voor het plaatsen van een nieuwe condensatieketel. Op de groepsaankoopavond komen de installateurs hun voorwaarden binnen deze groepsaankoop voorstellen aan alle geïnteresseerden.

WAAR? Raadzaal (gelijkvloers) Stadhuis Halle - Oudstrijdersplein 18
WANNEER? 3/02/2016 -20u
 

Ook voor dak-, zoldervloer-, muurisolatie, PV-installaties en HR-beglazing wordt een groepsaankoop georganiseerd voor alle inwoners van het Pajottenland en de Zennevallei. Deze avonden gaan door in naburige gemeenten. Zie voor de precieze locaties en momenten op www.kyotoinhetpajottenland.be of bij Bruno Moens in het educatief centrum de Paddenbroek te Gooik via info@paddenbroek.be of 02/306.45.62.